Per januari 2019 ben ik ketenpartner van het team Rondom Geboortezorg en behandel ik wekelijks zwangeren, jonge moeders met post-partum klachten én baby’s met klachten behandelen bij Het Verloskundig Centrum Meppel en De Wolden in Het Spectrum Medisch Centrum Meppel. Ook hier behandel ik uitsluitend op afspraak.

De geboorte van een baby brengt altijd een veranderende dynamiek met zich mee in het gezin. Wanneer een (pasgeboren) baby niet lekker in zijn vel zit, heeft dat niet alleen veel impact op de baby, maar ook op de gezinsleden. “Is dit nou de roze wolk?”. Mede dankzij de cursus fullbody babyreflexologie (die ik eind 2016 heb gevolgd bij de Finse Anna-Kaarina Lind), kan ik vaak veel bereiken voor deze baby’s (vanaf 4 weken jong) en daarmee voor het hele gezin. De behandelingen zijn zacht, veilig en medicijnvrij!

Vrijblijvende inloop

Wanneer de deur open staat kunnen ouders met vragen vrijblijvend binnenlopen. Uiteraard ben je ook op andere momenten in de week van harte welkom in mijn praktijk aan huis.

Betaling en vergoeding

Betaling gaat (net als in mijn praktijk) ter plekke (contant of per pin). Je krijgt per mail een factuur toegestuurd welke je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.