Met ingang van heden werk ik op maandag, woensdag, donderdag én vrijdag. Dat biedt nog meer ruimte om afspraken in te plannen.

U kunt zelf één (of meerdere) afspraakverzoek(en) inplannen in mijn agenda. Dit plekje wordt dan voor u gereserveerd en niet meer aan anderen aangeboden. U ontvangt per email een bevestiging wanneer het verzoek is gehonoreerd. Let u wel even op het tijdstip in de afspraakbevestiging? Dit kan soms wat afwijken van het afspraakverzoek (veelal 15 minuten). Dit is ivm het desinfecteren en luchten tussentijds. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Heeft u een huilbaby? Of ervaart u spoed bij de afspraak? Neem dan even telefonisch contact met mij op, dan kijk ik wat er mogelijk is (u kunt via mijn site niet plannen op de dag zelf). Vanwege alle maatregelen gebeurt het wel eens dat iemand een consult (ivm verkoudheidsklachten) af moet zeggen en er toch ineens ruimte komt voor een ander.

Intake

Normaliter stuur ik u met de afspraakbevestiging een digitaal intakeformulier toe dat u zelf kunt invullen voorafgaand aan het eerste consult. Vindt u dit onprettig of is het uit praktisch oogpunt niet haalbaar dit zelf in te vullen, dan nemen we deze intake door tijdens het eerste consult.

De intake van baby’s en jonge kinderen doe ik vaak vooraf telefonisch, zodat de kinderen hier tijdens de behandeling niet “op hoeven te wachten”. Zowel voor de ouders als het kind is het fijn dat we in de praktijk meteen ‘aan de slag’ kunnen. Dit telefonische consult wordt uiteraard wel in rekening gebracht.

Aantal behandelingen

Bij de behandeling van acute aandoeningen of klachten wordt een therapieperiode van minstens drie behandelingen in acht
genomen. Bij chronische aandoeningen of klachten wordt uitgegaan van een periode van minstens zes tot acht behandelingen. Dat wil niet zeggen dat de klachten binnen drie behandelingen zijn opgelost, maar na drie keer is wel te zeggen of de behandeling ‘wat doet’.

Aangezien het fijn is dat er een zekere regelmaat zit in de behandelingen, mag u meteen meerdere afspraakverzoeken indienen. Uiteraard kunnen gemaakte afspraken indien nodig later verschoven of geannuleerd worden.

Bij baby’s is het prettig dat ze 2x per week gezien worden. Voor baby’s is mijn advies minimaal 4 afspraken in te plannen met bij voorkeur (minimaal) 2 hersteldagen er tussen in. Zijn de klachten eerder verholpen, dan worden de resterende afspraken uiteraard geannuleerd.

Toegang

U kunt zélf de praktijk binnen lopen via onze voordeur. Ik wil u vragen NIET aan te bellen, dit stoort mij onnodig in de behandeling die op dat moment plaatsvindt. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer tot ik u ophaal.